Wednesday, December 31, 2008

Apa Kata Pakar…


Salam…

Cuba tengok…apa kata pakar tentang produk yang kita sharing ni…. Saya bukan apa…saja nak kita sama2 dapat apa yang terbaik. Anda boleh jadikan blog ni sebagai platform berniaga dan menjana pendapatan hebat kerana tiada risiko dan kemudahannya lengkap. Keahlian percuma serta kemudahan urusan penghantaran diurus oleh pihak syarikat. Pasaran produk bio-aslielihatan Muda

1-Kawal dari pendedahan cahaya matahari yang berlebihan.

2-Elakkan dari amalan 'Diet Yo-Yo'.

3-Penggunaan minyak kelapa dara.

Penggunaan minyak kelapa dara sebagai losyen adalah kaedah yang ideal untuk mengembalikan keremajaan kulit anda. Ia bukan sahaja menghalang pembentukan radikal bebas yang membinasakan, serta bertindak melindungi dari tindakbalas radikal bebas tersebut malah ia juga mampu mengekalkan kulit dari membentuk jeragat dan masalah kulit lain yang disebabkan oleh faktor penuaan dan pendedahan berlebihan kepada cahaya matahari.

Minyak kelapa dara mampu mengekalkan tisu 'connective' kulit menjadi kuat dan lembut, di mana ia membantu menghalang kulit dari kendur dan berkedut. Dalam keadaan tertentu ia mampu memulihkan kulit yang rosak atau kulit yang dijangkiti penyakit.

Minyak kelapa dara bukan sahaja memberikan kelegaan sementara kepada kulit, tetapi ia juga membantu memulihkan dan memperbaiki kulit, dan ini tidak dapat
dilakukan oleh sebarang jenis losyen.
Ia berperanan mengembalikan keremajaan pada kulit anda dengan menanggalkan sel-sel luaran kulit yang mati. Minyak kelapa dara akan meresap jauh hingga ke lapisan bawah kulit dan akan menguatkan lapisan tisu berkenaan. Akhirnya kulit anda akan menjadi lembut serta sihat 'bercahaya'.

Jika anda inginkan kesan pemulihan maksima, anda perlu memilih minyak yang benar-benar berkualiti, bebas dari sebarang bahan kimia, tidak dinyah warna serta tidak terhidrogen. Kesemuanya ini terdapat dalam minyak kelapa dara.

4-Rehatkan otot-otot muka anda.

5-Pengambilan Omega-3 yang banyak.

6-Elakkan merokok.

Petikan dari

Dr Joseph Mercola

(pengarang Total Health Program)

dan Rachael Droege"Minyak kelapa dara adalah minyak paling menyihatkan di dunia".

Dr. Bruce Fife (Doctor Naturopati – USA)"Minyak kelapa dara mempunyai sifat-sifat anti virus, anti bakteria, anti kulat dan anti parasit semulajadi yang membantu mengawal berbagai penyakit".

Dr. John J. Kabara (Universiti Michigan –USA)


"Minyak kelapa dara berdiri gagah sebagai minyak yang paling menyihatkan yang boleh anda gunakan. Ia mengandungi selautan khasiat kesihatan serta khazanah penyelidikan yang benar-benar berharga. Saya sesungguhnya sangat inginkan agar anda menjadikan minyak kelapa dara sebagai sebahagian daripada pelan harian pemakanan anda".

Dr. Mark Atkinson, Holistic Medical Physician

MBBS Bsc (Hons) FRIPHH FCMA BETD SAC DIP

(Clinical Nutrition)" Minyak kelapa adalah makanan penting yang bermanfaat bagi abad ke 21. Dengan terdapatnya maklumat klinikal dan saintifik tentang sifat-sifat antimikrobialnya yang menyihatkan dalam minyak kelapa dara secara khusus dan minyak kelapa secara umum, menjadikannya sangat menarik."

Prof.Dr.Mary G.Enig Director, Nutritional Science Division,

Enig Associates, Inc. 11120 New Hampshire Avenue

500 Silver Spring, MD 20904-2633 U.S.


No comments:

Post a Comment